Današnji zajtrk smo kmalu spremenili v energijo za športno udejstvovanje. S pomočjo športnih profesorjev domače šole smo imeli pravi trening košarke. Ogrevanju so sledile spretnosti z žogo, utrjevanje košarkarskih elementov in seveda zabava v obliki štafet in natančnostih metov. Da je bilo poskrbljeno za vse, smo odigrali še partijo odbojke in košarke.
 
Po končanih dejavnostih v športni dvorani smo se preselili na kosilo v šolo. Še prej pa nas je pričakalo zelo lepo presenečenje. Pred tednom dni je dijak šole gostiteljice postal svetovni mladinski prvak v kickboxu. Imeli smo si čast pogledati njegovo zmagovalno borbo preko videa. Za vrhunec pa nas je še obiskal, da smo z njim lahko poklepetali, se slikali in skupaj pojedli kosilo. 
 
Popoldan smo si vzeli čas zase in za pripravo na večerno zabavo vseh udeležencev mobilnosti v Srbiji. Seveda se v prostem času najde tudi čas za druženje, kar smo izkoristili s kartanjem in pogovori v “zlomiglenščini”. Zabava se je odvijala v jedilnici našega hotela. Več pa seveda v priloženih fotografijah.
 
Pozdravi vsem do jutri!
(Visited 13 times, 1 visits today)